Smartphone-urile din zilele noastre

 Gen Z, smartphone-uri, încrederea consumatorilor: 5 statistici interesante pentru a începe săptămâna


Traficul web mobil crește cu 16%
Aproape două treimi (64%) din traficul web pentru mărci a venit de la smartphone-uri în 2020, o creștere de 16% față de 2019, deoarece utilizarea smartphone-urilor accelerează în rândul consumatorilor.

Analiza a 20 de miliarde de sesiuni web arată că consumatorii care navighează la cumpărături de lux au ales dispozitivele mobile ca metodă de navigare preferată, 76% dintre accesări provenind de pe dispozitive mobile. Au urmat industriile de frumusețe (72%) și confecții (70%), cu aproape trei sferturi din toate vizitele online pe mobil.

În ciuda creșterii, cercetările arată că 49% dintre utilizatorii de telefonie mobilă sări după ce au vizionat o singură pagină.

Pentru serviciile financiare și industriile B2B, vizitatorii au preferat accesul la site-ul web pe computerele de lucru și pe ecranele mari pentru a finaliza tranzacțiile.
Utilizarea aplicațiilor mobile a crescut anul trecut, iar vizualizările ecranului aplicațiilor mobile au crescut cu 202%. Timpul petrecut pe aplicațiile mobile a atins punctul culminant la începutul pandemiei în martie, când timpul sesiunii a crescut cu 91%.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Okostelefonok manapság

Smartphones nowadays